Godja & Asociatii
Godja & Asociatii: Serviciile noastre
godja

SERVICIILE NOASTRE


In contextul de afaceri actual, decizia de externalizare a functiilor suport (contabilitate, fiscalitate, resurse umane, controlling financiar si juridic) poate fi un instrument de management eficient. Alegand aceasta solutie, castigati timpul si linistea necesare pentru a va concentra asupra functiilor vitale ale afacerii dumneavoastra.

Puteti astfel sa oferiti servicii de o mai buna calitate la un pret mai bun, datorita simplului fapt ca externalizati (total sau partial) activitati administrative, secundare.


La fel de util, faceti economie de timp si de bani: nu mai aveti de gestionat un volum mare de munca, si nici un departament specializat, care implica resurse variate si costisitoare: timp, oameni, aplicatii software, contracte de service si mentenanta, efort suplimentar de management.

Puteti alege sa va reprezentam cu succes in relatiile cu Directia Generala a Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Inspectoratul Teritorial de Munca, Casa de Asigurari Sociale de Sanatate, Casa de Pensii, Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca si cu Directiile Fiscale din cadrul Primariilor locale. Preluam volumul activitatii si raspunderea in raport cu aceste institutii, iar dumneavoastra va puteti concentra asupra dezvoltarii afacerii.

In plus, devenind furnizorul dumneavoastra extern de servicii, preluam raspunderea si riscurile, de exemplu, pentru calcularea si declararea impozitelor si taxelor catre bugetul de stat sau pentru calculul salariilor si administrarea personalului. Astfel, reduceti presiunea acestor sarcini ce reveneau initial angajatilor dumneavoastra, eliberandu-i pentru indeplinirea unor responsabilitati cheie in firma.


Odata cu preluarea raspunderii, ne asumam automat si obligatia de confidentialitate – informatiile pe care ni le furnizati sunt strict confidentiale si le folosim exclusiv in scopul indeplinirii serviciilor personalizate pentru dumneavoastra. Ne asumam aceasta obligatie prin incheierea Acordului de confidentialitate, anexa la contractul nostru de servicii.
Bucuresti
Str. Intrarea Catedrei nr. 2/6
et.2, Sector 1
+ 4 037 130 14 04
office@godja.ro
Targu-Mures
Str. Calarasilor
Nr. 6-8
+4 0365 430 411
officems@godja.ro
Home | Servicii | Portofoliu | Despre noi | Cariere | Contact
Fiscalitate | Contabilitate | Resurse umane | Marketing | Controlling financiar | Consultanta juridica

Operatorul Godja & Asociatii este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarilor de date
cu caracter personal sub nr. 0013207.


godja

Alegeti domeniile care va intereseaza:

Date contact: