Godja & Asociatii
Godja & Asociatii: Portofoliu de clienti
godja

PORTOFOLIU

Clienti Godja & Asociatii: Stabilus Romania "Avem placerea sa recomandam echipa GODJA pentru serviciile de consultanta in contabilitate, fiscalitate si resurse umane. Este formata din experti in domeniile lor de activitate, parteneri de business extrem de receptivi, a caror munca se caracterizeaza prin rezultate concrete. Este o placere sa colaborezi cu ei si ii recomandam cu incredere!"
Cristian Popescu, Director General Stabilus Romania
Clienti Godja & Asociatii: Grange Romania "Avem placerea de a colabora cu firma GODJA de cinci ani. Compania este condusa de oameni dinamici, de incredere, cu experienta foarte buna in consultanta si in managementul functiilor administrative ale firmei. Rezultatele si serviciile livrate pentru noi intr-un mod creativ, durabil, perfect adaptat nevoilor, dar si resurselor noastre, au transformat relatia noastra de business intr-o colaborare valoroasa, care ne-a ajutat sa ne dezvoltam afacerea in Romania."
Georges Barriquand, Administrator Grange Romania
Clienti Godja & Asociatii: Robex Romania "GODJA este o companie de profesionisti in contabilitate, fiscalitate, resurse umane pe deplin capabila sa livreze servicii de calitate. In mod special, apreciem modul pozitiv de abordare al problemelor profesionale ce trebuiau rezolvate. Ii recomandam fara ezitare ca pe un partener de afaceri valoros si loial."
Andrei Gencsi, Administrator Robex Romania
Clienti Godja & Asociatii: HV Aluminium Romania "Profesionistii companiei GODJA au o experienta practica indelungata, abordeaza intotdeauna lucrul in mod proactiv, cautind cele mai bune solutii specifice. Au o abilitate deosebita de a intelege ceea ce isi doreste cu adevarat clientul lor."
René de Vries,
Administrator HV Aluminium Romania

Clienti Godja & Asociatii: Eco Farmacia "Intr-o perioada de dezvoltare a firmei, am avut cateva proiecte finalizate cu biroul GODJA in zona de consultanta financiara si fiscala. Echipa cu care am lucrat a dovedit foarte multa pricepere si capacitate de a intelege rationalul din spatele afacerii. Si asta este un motiv cat se poate de intemeiat pentru a-i recomanda."
Marius Chereches, Administrator Eco Farmacia
Clienti Godja & Asociatii: NET DISTRIBUTION "Oameni de echipa, cu abilitati excelente de analiza, combinate cu inclinatia naturala de a asculta cu atentie si de a intelege nevoile clientului... De incredere si mereu gata sa ajute in caz de nevoie."
Kenan Ozcan, Administrator NET DISTRIBUTION


Bucuresti
Str. Intrarea Catedrei nr. 2/6
et.2, Sector 1
+ 4 037 130 14 04
office@godja.ro
Targu-Mures
Str. Calarasilor
Nr. 6-8
+4 0365 430 411
officems@godja.ro
Home | Servicii | Portofoliu | Despre noi | Cariere | Contact
Fiscalitate | Contabilitate | Resurse umane | Marketing | Controlling financiar | Consultanta juridica

Operatorul Godja & Asociatii este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarilor de date
cu caracter personal sub nr. 0013207.


godja

Alegeti domeniile care va intereseaza:

Date contact: